Informații generale

Costul standard de livrare pentru fiecare comandă poate fi vizualizat după adăugarea produselor, în pagina „Cos”.

În anumite situații, cand volumul comenzii este foarte mare, sau când locația pentru expediere este într-o zonă pentru care firma de curierat solicită o taxă mai mare decat cea afisată în momentul lansarii comenzii, vă vom contacta, iar comanda va fi expediată doar cu acordul dvs. privind costul suplimentar petru expediere.

Produsele comandate vor ajunge la tine în 24 de ore, dacă comanda este lansata de Luni pana Joi. Comenzile lansate de Vineri până Duminică, vor ajunge la tine Marți.

Din motive independente de noi, pot apărea situații în care aceste termene să fie mai mari.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot avea diferențe minore (culoare, aspect etc.) fata de produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Sigur! Imediat după lansarea comenzii, vei primi un email cu sumarul comenzii. De asemenea, după expediere vei fi notificat.

Dacă ați cumpărat un produs on-line de pe site-ul nostru, aveți dreptul legal de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

Pentru a returna un produs, va rugam sa transmitei un email catre retur@jucariidinpoveste.ro, care sa contina urmatoarele date: Nume si Prenume, adresa de email, numarul comenzii.

Dacă nu știți exact cum sa procedati, puteți utiliza instrumentul privind drepturile consumatorilor, care vă ajută să înțelegeți ce drepturi aveți când faceți cumpărături în UE.

Comanda dvs. poate fi expediată de catre noi, oriunde, pe teritoriul României. Puteți alege livrarea la aceeași adresă ca cea de facturare, sau puteți solicita livrarea la o altă adresa.

*Ne rezervam dreptul, ca în anumite condiții, independente de noi, să majorăm costul expediției în funcție de costul solicitat de curier. Comanda va fi expediată doar după informarea clientului și acordul acestuia.

Informatii generale

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Ramburs – plata la livrare.

Contravaloarea comenzii dumneavoastra impreuna cu taxele de transport se achita in momentul livrarii, catre curier.

Va multumim anticipat!

Toate informațiile despre comenzile dvs. sunt disponibile in sectiunea „Contul meu” > „Comenzi”.

Toate informațiile despre contul tău sunt disponibile in sectiunea „Contul meu”.